communicatie copy ondersteuning
contact
terug
T 06 - 21397544
disclaimer
     


Aanschuiven bij Steur & co?

Relaties van Steur & co vertellen waarom.


Simone Hubers, communicatieadviseur bij De Wijde Blik Communicatieadvies in Amsterdam
Ik ga naar Steur & co wanneer ik behoefte heb aan communicatieadvies met een twist. Liliane pakt een probleem op, bewondert het aan alle kanten en komt altijd met een creatieve oplossing. Daarbij heeft ze ook nog eens een vlotte pen, waardoor een boodschap in het hart van de doelgroep landt. Bovendien is Liliane de adviseur die niet tegenover je zit, maar naast je!

Wouter Bruggers, adviseur bij organisatieadviesbureau Turner in Leusden
Professionele redenen – naast een prettige interactie – om te werken met Steur & co zijn: meedenkend vermogen (Liliane anticipeert op mogelijke bottlenecks), hoge kwaliteit (tekst en inhoud moeten gewoon goed zijn) en flexibiliteit. Kwaliteit op tijd.

Andrea De Boeij-van Harn, directeur algemene zaken van bd architectuur in Arnhem
Extern onderscheid je je als architectenbureau met creativiteit, door ontwerpvraagstukken anders te benaderen. Intern een eigen benadering vinden voor je bedrijfsvoering, passend bij je identiteit, dat is een ander vak. Je zoekt iemand die in staat is jou ook anders naar de bedrijfsvoering te laten kijken, samen met jou na te denken over een eigen beleid en bijpassende vormen om dit op innovatieve wijze te implementeren. Dit hebben wij gevonden bij Steur & co. 

Susanne Heering, Annemartienstichting
In ons geval schoof Liliane aan bij ons. Aan de familietafel. Om een toon, kleur en gevoel te geven aan de Annemartienstichting.
Liliane heeft het talent om tegelijk volledig in te tunen op de sfeer en emoties van de klant en haar eigen gevoel en smaak te volgen. Een professional met lef en flexibiliteit.
Samen met artdirector Annette van Kester heeft Liliane met haar teksten zo’n bloedmooie website gemaakt; Annemartien zou glimmen van trots. De site dient het doel van de stichting uitstekend, dat is gebleken uit de vele reacties die we hebben gekregen.

Daniëlle Hermans, oud-collega, eigenaar van communicatiebureau Bureau Vandaen, misdaadauteur bij A.W. Bruna
Liliane is een out of the box-denker pur sang. Zij heeft van die ideeën waarvan je denkt: waarom is niemand daar eerder opgekomen? Ongekunsteld, fris en down to earth.
Liliane krijgt het voor elkaar om in no time een onmogelijke tekst tot iets leesbaars te maken. Tijdens interviews is zij op haar best: ontzettend nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd.

Ria Borst, De Energiecentrale, Arnhem
Liliane weet de kern van een persoon of organisatie te vangen in levendige woorden en beelden. Zij opent ogen, stimuleert creativiteit.


chair blanc